Fırçalı Kapak Sistemleri MET-X-01Fırçalı Priz Sistemleri
Fırçalı masaüstü priz sistemi MET-X-03-DL-02 , tek kapağı ile iki yöne de açılabilme özelliği ile toplantı masalarınıza ergonomik bir priz sistemi çözümü sunar. Masaüstü priz kutunuzun iki tarafında da yer alan fırçası sayesinde, priz kapağı kapalıyken çoklu kullanım olanağı sağlar. Fırçalı kapaklı masa üstü priz sistemi olması sebebiyle de modüler priz gruplarınızı tozlanma ve kirlenmeye karşı korumuş olursunuz.

 

Çift Açılır Fırçalı Priz Sistemleri MET-X-03-DL-02Size Özel Renk ve Boyut Seçenekleri
MET-X-03-DL-02, tek kapak çift açılımlı fırçalı masaüstü priz sistemi, korozyona ve darbelere son derece dayanıklı olan 6000 serisi yüksek kalite alüminyum ile imal edilmektedir. Fırçalı masaüstü priz sisteminizi, kullanım alanınıza ve kişisel tercihinize bağlı olarak mat eloksal alüminyum, siyah veya antrasit olarak temin edebilirsiniz. Çift Açılır Fırçalı Priz Sistemleri ürünlerimiz tamamen ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirebilir olup, ürününüzde yer alacak olan modüler priz gruplarına ve ürünün uzunluğuna siz karar verebilirsiniz.

 

priz-modulleriZengin İçerik Seçenekleri
MET-X-03-DL-02 fırçalı masaüstü priz sistemi, hem masanızda görüntü kirliliği oluşmasının önüne geçer, hem de masaüstü priz ihtiyaçlarınıza ergonomik bir çözüm sunar. ŞEBEKE, UPS, USB ŞARJ, USB DATA, HDMI, CAT3, CAT6, VGA, AUDIO vs. tüm modüler priz gruplarını istediğiniz kombinasyonda seçebilir ve tamamen size özel olan tek kapak çift açılımlı fırçalı masaüstü priz sistemini oluşturabilirsiniz. Metalline olarak kullandığımız bütün grup priz modüller, dünya standartlarına uygun ve gerekli sertifikasyonları eksiksiz bir şekilde tamamlanmıştır.