gps-gl-11-wf-kablosuz-sarjli-priz-sistemi-2Kablosuz Şarjlı Dönmeli Priz Sistemi
Revo-Line-W kablosuz şarjlı masaüstü priz sistemi, tek bir ürün üzerinde yer alan kablosuz şarj ve dönmeli priz sistemi sayesinde çalışma ve toplantı masalarınıza yeni bir kimlik kazandıracak. 15W gücündeki hızlı kablosuz şarj özelliği ile telefonunuzu kablo veya başka bir ara bağlantı elemanına ihtiyaç duymaksızın şarj edebileceksiniz. GPS-GL-11-WR; İhtiyaç duyduğunuz anda basit bir döndürme hareketi ile açık konuma getirerek gömme priz sistemine ulaşabilirsiniz.

 

gps-gl-11-wf-kablosuz-sarjli-priz-sistemi-3Renk Seçenekleri
Revo-Line-W Kablosuz şarjlı dönmeli Priz Sistemi; hem ezilme veya çizilme gibi darbe kaynaklı fiziksel dış etkilere, hem de korozyon gibi kimyasal dış etkilere karşı oldukça yüksek koruma sağlayan 6000 serisi alüminyum ile üretilmiştir. GPS-GL-11-WR Ofis konseptinize uygun ister natüral eloksal, ister Antrasit, isterseniz siyah renkli tercih edebilirsiniz.

 

priz-modulleriZengin İçerik Seçenekleri
Ergonomik tasarımı sayesinde ev, ofis, okul, hastane mobilyaları gibi çok çeşitli kullanım alanlarında hem ihtiyacınızı karşılayacak, hem de mobilyanıza estetik kazandıracak Revo-Line-W, aynı zamanda isteğinize özel priz içeriklerini kullanabilmenizi sağlar. ŞEBEKE, USB ŞARJ, USB DATA, HDMI, UPS, CAT-3, CAT-5, CAT-6, VGA, vs. tüm modüler priz gruplarını seçebilir, kişisel kullanım tercihinize göre priz kutunuzu oluşturabilirsiniz. Metalline olarak kullandığımız bütün modüller, dünya standartlarına uygun ve gerekli sertifikasyonları eksiksiz bir şekilde tamamlanmıştır.