Dönmeli Priz Sistemleri GPS-GL-11Dönmeli (Döner) Priz Sistemleri
Dönmeli masa üstü priz sistemi GPS-GL-11, özel döner priz mekanizması sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Basit bir hareketle döndürebileceğiniz döner priz sistemi sayesinde ihtiyaç duyduğunuz an masanızdaki gömme priz sistemine ulaşabilirsiniz. Masa üstü priz sistemimiz kompakt tasarımı sayesinde hem kullanım esnasında hem kullanım dışıyken masanızla hemyüz durur, böylelikle mobilyalarınızda modern bir görüntü elde etmiş olursunuz.

 

Dönmeli Priz Sistemleri GPS-GL-11Size Özel Renk ve Boyut Seçenekleri
GPS-GL-11 dönmeli masa üstü priz sisteminde korozyona, darbelere ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı olan 6000 serisi yüksek kalite alüminyum kullanılmaktadır. Gömme priz sisteminizi konseptinize bağlı olarak ister mat eloksal alüminyum, isterseniz de siyah ve antrasit renklerde temin edebilirsiniz. Metalline, ihtiyaçlarınıza göre priz içeriklerine karar vermenize ve masaüstü gömme priz sisteminizin uzunluğunu sizin belirlemenize olanak sağlar.

 

priz-modulleriZengin İçerik Seçenekleri
Ev, ofis, hastane, okul gibi bir çok kullanım alanında kullanmaya uygun, her alana entegre çözümler sağlayabilen GPS-GL-11 döner masaüstü priz sistemi aynı zamanda dilediğiniz priz içeriğini kullanabildiğiniz için tamamiyle size özeldir. ŞEBEKE, UPS, USB ŞARJ, USB DATA, HDMI, CAT-3,CAT-6, VGA, AUDIO vs. tüm modüler priz gruplarını istediğiniz kombinasyonda seçebilir ve size özel gizli masaüstü priz sistemini oluşturabilirsiniz. Metalline olarak kullandığımız bütün modüller, dünya standartlarına uygun ve gerekli sertifikasyonları eksiksiz bir şekilde tamamlanmıştır.