under-line-priz-sistemleri-1Esnek Kullanım Alanı, Yüksek Performans
Under-Line Priz Sistemi, şık tasarımı ve kolay montajı ile ortak alanlarında yaşanan şarj problemine son verecek. Underline, 2 priz ve hızlı şarj özellikli USB-A şarjı ile kullanımınıza sunulmaktadır.  Kolay montaj profili sayesinde ofisinizde nerede güç ve bağlantı soketi ihtiyacınız varsa orada. 

 

under-line-priz-sistemleri-7Renk Seçenekleri
Under-Line priz sistemi; hem ezilme veya çizilme gibi darbe kaynaklı fiziksel dış etkilere, hem de korozyon gibi kimyasal dış etkilere karşı oldukça yüksek koruma sağlayan 6000 serisi alüminyum ile üretilmiştir. Ofis konseptinize uygun ister siyah, ister antrasit, isterseniz paslanmaz çelik tercih edebilirsiniz.

 

under-line-priz-sistemleri-5Kompakt Tasarım
Under-Line masa altı priz sistemi, kompakt tasarımı sayesinde oldukça şık görünür. Tüm mekanlarda kolaylıkla kullanabilmeniz için tasarlandı. Evinizin her yerinde olduğu gibi ofis ve kamusal alanlarda da hayatınızı kolaylaştıracak.

 

under-line-priz-sistemleri-2Ofisinizin İhtiyacı
Özel olarak tasarlanmış modern görünümü ile farklılığını ilk bakışta hissettiren Under-Line Priz Sistemi, her tür ve büyüklükteki projeler için tamamlayıcı, işlevsel ve estetik çözümler sunar. Yenilikçi tasarımları hayata geçirirken, yüksek kaliteli malzemeler kullanmaya ve üst düzey işçilikle çalışma alanlarınıza değer katar. Mimarlar ve mobilya üreticilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan yeni nesil priz sistemi, ofisinizde bütün modüler priz ihtiyaçlarınızı karşılar.