corner-line-kose-priz-sistemleri-1Köşe Priz Sistemleri
Corner-Line köşe priz modeli , çoğunlukla ölü alan olarak görülen köşe noktaları değerlendirmenize olanak sağlar. Corner Line modelimiz, Mutfaklar, Banyolar , Çamaşır odaları, Laboratuvarlar, Çekmece içleri ve benzer alanlarınızda , köşe birleşim noktalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Eloksal ve elektrostatik toz boyalı gövde seçenekleri ile estetik , beraberinde opsiyonel olarak sunulan askı seti, telefon rafı vb aksesuarlar ile sunduğu ekstra işlevsellik , alanlarınızda sizlere standart bir prizden çok daha fazlasını sunacaktır.

 

 

 

 

corner-line-kose-priz-sistemleri-2Corner-Line Raf
Mutfağınızda yemek yaparken veya temizlik yaparken telefonunuzu rahat şarj etmek ve mutfak ortamında karşılaşabileceği tehlikelerden korumak istiyorsanız Corner-Line Raf aradığınız üründür. Corner-Line Raf mutfağınızda telefonunuzu şarj ederken, banyonuzda tıraş makinenizi veya şarjlı diş fırçanızı şarj ederken alandan tasarruf etmeniz, kablo kirliliğinden kurtulmanız için özel olarak tasarlandı.

 

 

 

 

corner-line-kose-priz-sistemleri-3Corner-Line Askı
Corner-Line Askı; köşe prizinize kepçe, süzgeç, kevgir gibi çok kullanılan mutfak ekipmanlarınızı asabilmeniz için tasarlandı. Corner-Line, kullandığınız her alanda sizin için bir prizden çok daha fazlası olacak. Corner-Line Askı, mutfağınızda ve banyonuzda kepçe, süzgeç, havlu, bornoz vs. ürünlerinizi asabilmeniz ve alandan tasarruf etmeniz için özel olarak tasarlandı.