circular-line uygulamaEsnek Kullanım Alanı, Yüksek Performans
Slim-Line USB Şarj Sistemi; modüler çiftli USB-A soketli şarj sistemi, kolay kullanımı, kolay montajı, yüksek performansı ve oldukça şık tasarımı ile ihtiyacınız olan her alanda ihtiyaçlarınızı karşılar. Ofisinizde, evinizde, kamusal alanlarda yer alan tüm mobilyalarda; masa ve benzeri sert zeminlerde olduğu gibi kumaş deri vb. yumuşak yüzeylerde de kolaylıkla kullanabilmeniz için tasarlanan Slim Line aynı zamanda hızlı şarj özelliği ile sizlere yüksek performans sunar.

 

slim line renk2 Farklı Model, 8 Farklı Renk Seçeneği
Slim Line gömme priz sistemlerini çeşitli kullanım alanlarına rahatlıkla uyum sağlaması için; keskin köşeli ve oval köşeli olmak üzere 2 farklı modelde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Aynı zamanda mimari konseptinize ve kişisel zevkinize uygun seçim yapabilmeniz adına 2 model için de 8 farklı renk seçeneği sunuyoruz. İsterseniz metalik gümüş, metalik altın ve metalik bronz, isterseniz özel soft touch dokulu; sarı, mavi, kırmızı siyah renklerde, isterseniz de plastik boyalı siyah ve antrasit renklerde seçim yapabilirsiniz.

 

slim-line usb şarjTarzınızı Masaya Yansıtın
SlimLine USB Hızlı Şarj; arkasında yer alan sıkıştırma somunu sayesinde masanıza, tezgahınıza veya tercih edebileceğiniz herhangi bir kullanım alanına kolaylıkla monte edebileceğiniz, pratik bir üründür. Şık tasarımı, kolay kullanımı, kişiselleştirilebilir özelliklere sahip olması ve yüksek performanslı olması sebebiyle bağlantı soketi ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılar.