Circular-LineEsnek Kullanım Alanı, Kolay Montaj
Circular-Line gömme priz sistemi tüm mobilyalarınızda kolaylıkla kullanabilmeniz için tasarlandı. Masa ve benzeri sert zeminlerde olduğu gibi kumaş, deri ve yumuşak yüzeylerde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sıkıştırma sistemi sayesinde tüm yüzeylere sıkıştırma vidasıyla monte edebilirsiniz. Oldukça kolay bir şekilde montaj edilebilmesi ve şık tasarımı sayesinde tüm mekanlarda kullanım olanağı sunmaktadır.

 

 

Circular-LineMasanıza Renk Katın
Circular-Line gömme priz sistemi ofis ve ev çalışma masalarınıza modern tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile farklı bir hava katacak. Farklı renk seçenekleri ile çalışma alanınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. 3 farklı ürün ve 8 farklı renk seçeneği ile standartlardan kurtularak kendi prizinizi dilediğiniz renkte kendiniz tasarlayabilirsiniz.

 

 

Circular-LineFarklı Bağlantı Seçenekleri
Circular-Line Gömme Priz Sistemleri modeli, USB-A, USB-C (Type C) ve topraksız şebeke prizi seçenekleriyle raflardaki yerini alıyor. Ev ve ofis mobilyalarınızda; ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlayacak ve kompakt modüler tasarımıyla mobilyalarınıza modern bir hava katacak Circular Line modüler gömme priz sistemi, tasarımına uygun şık kutusuyla sizlerin beğenisine sunulmuştur.

 

 

gömme priz sistemleri8 Farklı Renk Seçenekleri
Circular Line ürünümüzde çok çeşitli kullanım alanlarında, mimari konseptinize ve kişisel zevkinize uygun seçim yapabilmeniz için 8 farklı renk seçeneği sunuyoruz. İsterseniz metalik gümüş, metalik altın ve metalik bronz, isterseniz özel soft touch dokulu; sarı, mavi, kırmızı siyah renklerde, isterseniz de plastik boyalı siyah ve antrasit renklerde seçim yapabilirsiniz.

 

 

gömme priz sistemleri plateKendi Prizinizi Kendiniz Tasarlayın
Circular-Line gömme priz sistemlerini, istediğiniz içerik kombinasyonuyla 2’li, 3’lü, 4’lü masa plakalarıyla tamamlayabilirsiniz. Masa plakanızı; metalik gümüş, metalik altın, metalik gümüş, soft touch dokulu siyah, plastik boyalı siyah ve plastik boyalı antrasit renk seçenekleri ile birlikte Circular Line ürünlerinizi kombin edebilirsiniz.

 

 

circular-lineTarzınızı Masanıza Yansıtın
Şık tasarımı, kolay kullanımı ve kişiselleştirebilme özellikleri sayesinde Circular Line ürününü kullanarak kullanım ortamınıza modern bir hava katabilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Şık tasarımının yanı sıra fonksiyonelliği ve kolay kurulumu sayesinde bağlantı soketi ihtiyaçlarınızı birebir karşılayabilmenizi sağlar.