MARKERLITE

Karanlık ve görüşün kısıtlı olduğu ortamlarda, Markerlite, koruyucu şapkalar, giysiler ve site bisikletleri üzerindeki kişisel tanımlamadan kaçış yolu, çıkış ve ekipman işaretlemesine kadar personelin veya tehlikelerin konumunu net bir şekilde vurgulamak için birçok tehlikeli alan uygulamasında kullanılabilir.

Markerlite güvenli bir şekilde sabitlenebilir ve yaralanma ve kaza riskini en aza indirmek için tehlikeleri ve engelleri sürekli olarak vurgulamak için uzun süreler boyunca yerinde bırakılabilir - bir kafa bandına kolayca monte edilir veya bir kablo bağı (ürünle verilir) ve tutma yeri kullanılarak bir tüpe sabitlenir ped döndürmeyi durdurur.
Aynı şekilde küçük boyutu ve ağırlığı, çapı 37 mm'den az ve pillerle birlikte 23 gram olması, onu yanınızda taşımak için ideal kılar.
Uzun ömür ve tam güvenilirlik için inşa edilen Markerlite, çalışma ve işlev seçimi için sağlam tek elle anahtarlamaya, düşmeye ve darbeye dayanıklı polikarbonat muhafazaya ve lense sahiptir ve IP67 toz geçirmezdir ve 1 m'ye kadar su altında daldırmanın etkilerine karşı korumalıdır.

   
Marka Wolf Safety
   
  II 2 GD Ex ib IIC T4 Gb 
Exproof Etiketi Ex ib IIIB T200°C Db